Mobiele Service

Onze mobiele service.
Onze geavanceerde, intern ontwikkelde mobiele service en onze goed opgeleide medewerkers staan altijd garant voor een soepel verlopend project.

Levering en installatie
Onze lokale medewerkers bieden een uitgebreide service: de chauffeur levert de sanitaire voorzieningen, plaats ze naar uw wensen en haalt ze weer op. Afhankelijk van het model, worden alle aansluiting voor water en afvalwater volgens wettelijke bepalingen uitgevoerd.

Schoonmaken
Als het gaat om netheid, onze service chauffeurs kennen geen compromis. Zij zijn de directe link naar onze klanten en staan persoonlijk garant voor de veiligheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast controleren onafhankelijke kwaliteitscontroleurs regelmatig de staat van het mobiele sanitair.

Beschikking
Wij zorgen ervoor dat uw afvalwater in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen van de Nederlandse wet wordt afgevoerd. Dit is vanzelfsprekend voor ons. Als één van de eerste sanitaire dienstverleners in Nederland, zijn wij CO2 en MVO gecertificeerd. Onze serviceauto's voldoen aan de nieuwste Euro 6 normen.