Milieu/Co2-Prestatieladder

We voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde omgeving

Daarbij gaan we verder dan de standaard

Zonder mobiele toiletten zou de natuur te maken krijgen met aanzienlijke problemen​​. Ons pakket aan mobiele sanitaire oplossingen levert dan ook een essentiële bijdrage aan de bescherming van het milieu. Voor ons begint die verantwoordelijkheid voor het milieu al veel eerder. Zo kiezen we bij de productie van onze cabines heel bewust het materiaal. Alle producten, zoals mobiele toiletten, hebben we zo licht mogelijk uitgevoerd zodat we tijdens het transport minder brandstof verbruiken. Ook zijn onze eigen voertuigen zeer energiezuinig gebouwd, het grootste gedeelte van ons wagenpark is uitgerust met een Euro-6 motor en beschikken over een start-stop systeem. Bovendien zijn de sanitair concentraten die worden gebruikt biologisch afbreekbaar en maken we consequent gebruik van waterbesparende kranen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat al het afvalwater correct en professioneel wordt afgevoerd volgens alle richtlijnen. Uniek in de branche is dat we onze eigen kwaliteitsmanagers regelmatig kwaliteitscontroles laten uitvoeren.

DIXI Sanitary Services B.V. streeft ernaar het eigen energieverbruik en de CO2-emissie te beperken en te reduceren. Daarom conformeren wij ons aan de CO2-Prestatieladder (niveau 3). Eind maart 2012 heeft DIXI Sanitary Services B.V. het CO2-bewust certificaat niveau 3 behaald. Tien jaar verder hebben we dit certificaat ook behaald met ECO Toilet. Wij zijn erg blij met deze erkenning voor onze klimaatbewuste bedrijfsvoering.

Download

SKAO

Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is de onafhankelijke eigenaar en beheerder van de CO2-Prestatieladder en verantwoordelijk voor het gebruik en de doorontwikkeling van het certificeringsschema.

Voor meer informatie kijk op www.skao.nl

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen