MOBIELE SANITAIRE OPLOSSINGEN VOOR COMMERCIËLE BOUWPROJECTEN

EEN COMPLEET ASSORTIMENT VOOR UW BOUWPLAATS

DIXI Sanitary Services is uw betrouwbare partner voor de sanitaire voorzieningen op de bouwplaats. Bij ons vindt u alle producten en diensten op één plek. Dat biedt u gemak en bespaart u tijd en geld. We bieden een gevarieerd assortiment aan sanitaire oplossingen en allerhande toebehoren. Daardoor weet u zeker dat u uw bouwplaats kunt uitrusten met de juiste spullen.

Wij bieden u volledige service

Doordat we 40 jaar ervaring hebben in de bouwsector kunt u rekenen op een gedegen advies en een uitstekende service. We adviseren u over de juiste producten en kijken daarbij goed naar de specifieke situatie en omstandigheden van uw bouwplaats. Vervolgens bieden we u volledige service. We zorgen voor de logistiek, de montage en demontage, inclusief de benodigde wateraansluitingen en regelen ook de professionele afvoer van het afvalwater. Voor ons staat het grootst mogelijke comfort en netheid op uw bouwplaats voorop.

ALLES IN HUIS VOOR EEN COMPLETE INFRASTRUCTUUR

Op uw bouwplaats draait alles om de juiste infrastructuur en optimale veiligheid voor uw werknemers. Wij hebben een compleet assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteit. Van toiletcabines tot en met sanitaire containers in verschillende maten en uitvoeringen. Voor bouwterreinen leveren wij ook schoon- en afvalwatertanks en ruimte- en opslagcontainers.

UW WENSEN, ONZE ZORG

Een compleet assortiment aan sanitaire voorzieningen

MOBIELE BADKAMER

We helpen u graag verder

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen