Wij ontzorgen u van begin tot eind

ONZE MOBIELE TOILETTEN VOOR DE PARTICULIERE BOUWPLAATS

Wij verzekeren u van de juiste spullen. Bij elk project

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een verbouwing; u wilt uw particuliere bouwplaats zo optimaal mogelijk inrichten. En daarbij is ook hygiëne belangrijk. Wij geven u graag advies over alle aspecten rondom de hygiëne op uw bouwplaats. We kijken welke sanitaire oplossing voor u geschikt is en welke accessoires u nodig heeft. Vervolgens zorgen we voor levering en reiniging en halen we ook alle spullen weer op. Zo kunt u zich volledig richten op uw bouwproject.

Uw hygiëne is voor ons topprioriteit

Heeft u gekozen voor een mobiele toiletcabine voor uw privé bouwplaats? Dan heeft u nergens omkijken naar. Wij leveren en plaatsen de cabine op de door u aangegeven locatie en zorgen ervoor dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. Daarbij hanteren we de hoogste hygiëne- en milieunormen. Als marktleider met tientallen jaren ervaring kunnen wij u de beste service garanderen.

WE ZIJN ER ALS HET NODIG IS

Ook wanneer u uw bouwproject heeft afgerond, wilt u niet hoeven omkijken naar het sanitair op uw bouwlocatie. Wanneer u de mobiele toiletcabine met toebehoren zoals wastafels en hijsbeugels niet meer nodig heeft, voeren we deze snel af. Geef ons door dat we de spullen kunnen halen en binnen mum van tijd staan we bij u op de stoep om het sanitair weer in te laden.

UW WENSEN, ONZE ZORG

Een compleet assortiment aan sanitaire voorzieningen

MOBIELE BADKAMER

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen