PROFESSIONELE SANITAIRE OPLOSSINGEN VOOR GROTE EVENEMENTEN

DE PROFESSIONELE PARTNER VOOR UW EVENEMENT

Of u nu een festival, concert of voetbalevenement organiseert, u wilt een zo perfect mogelijk resultaat neerzetten. En u weet dat de details het verschil kunnen maken. Wij helpen u aan de juiste oplossing. Wij kijken goed naar het soort evenement, de locatie en het aantal bezoekers en spreken alles met u tot in detail door. Daarna komen we met een advies op maat. Zo weet u zeker dat u straks alles in huis heeft om het evenement écht te laten slagen.

EEN PARTIJ VOOR ALLE SERVICES

Wilt u een evenement organiseren op een braakliggend terrein en heeft u een goede en slimme sanitaire infrastructuur nodig? Marktleider DIXI is gespecialiseerd in evenementen. Wij bieden u een compleet pakket aan producten en diensten. Zo heeft u alles handig geregeld bij één partij. Samen met u plannen wij de volledige sanitaire infrastructuur voor uw evenement.

NERGENS OMKIJKEN NAAR MET ONZE TOTAALSERVICE

Wij zorgen ervoor dat uw evenement zorgeloos verloopt. Van de projectplanning en tijdschema's tot en met de haalbaarheidscontroles, aansluitwerkzaamheden en de professionele afvoer van afvalwater. Wij regelen het. En als u dat wenst, bieden we u ook een 24-uurs schoonmaakdienst.

Voor wanneer u meer ruimte nodig heeft

Heeft u meer ruimte nodig, dan bieden we u allerlei soorten containeroplossingen zoals opslagcontainers, kantoorcontainers of kassa's. Heeft u een complete containerinfrastructuur voor uw evenement of backstage nodig, dan zorgen we daar ook voor. Met ruim 40 jaar ervaring in de evenementensector weten we exact wat uw wensen en behoeften zijn en hoe we hieraan moeten voldoen.

UW WENSEN, ONZE ZORG

Een compleet assortiment aan sanitaire voorzieningen

MOBIELE BADKAMER

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen