Milieu/Co2-Prestatieladder

Zonder mobiele toiletten zou de natuur voor  aanzienlijke problemen komen te staan​​. Onze brede waaier van mobiele sanitaire systemen zijn daarom een essentiële en actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. Maar verantwoordelijkheid voor het milieu nemen begint veel vroeger bij ons: we werken elke dag milieuvriendelijk. Dit begint met de productie van onze cabines, daardoor kan het basismateriaal gemakkelijk worden verwijderd. Alle producten, zoals mobiele toiletten, hebben we bewust zo licht mogelijk uitgevoerd zodat tijdens het transport minder brandstof nodig is.

Wij denken continue aan het milieu en duurzaamheid. Zo zijn bijvoorbeeld onze eigen voertuigen zeer energiezuinig gebouwd, de sanitair concentraten die worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en het consequente gebruik van waterbesparende kranen behoudt bronnen.

Verder zorgen wij ervoor dat al afvalwater correct en professioneel wordt afgevoerd. Wat uiteraard vanzelfsprekend voor ons is. Maar dat is niet genoeg. Uniek in de branche zijn onze regelmatige kwaliteitscontroles door gebruikmaking van eigen kwaliteitsmanagers die regelmatig controles uitvoeren.

Dixi Sanitary Services B.V. heeft zich ten doel gesteld het eigen energieverbruik en CO₂ emissie te beperken en te reduceren. Daarom conformeren wij ons aan de CO₂ Prestatieladder (niveau 3).

Eind maart 2012 heeft Dixi Sanitary Services B.V. het CO2-bewust certificaat niveau 3 behaald. Wij zijn erg blij met deze erkenning voor onze klimaatbewuste bedrijfsvoering. Indeling onderdeel CO2-Prestatieladder:

3.b.2 CO2-beleidsplan

3.c.1 CO2 footprint

3.c.2 MVO-communicatieplan

3.d.1 Initiatieven