Servicechauffeur (M/V)


Maak deel uit van ons team - beschikbare vacatures over heel Nederland!

Solliciteer nu

Wij zoeken u

Waar wacht u op?

U bent een goede, betrouwbare vrachtwagenchauffeur. Eigenlijk houdt u van uw werk. Maar u wilt niet langer langeafstandsverkeer, ongereguleerde werktijden en weekendtrips.

Een veilige baan - en 's avonds thuis.

Word servicechauffeur bij DIXI Sanitary Services B.V.! Wij bieden u een baan met reguliere werktijden en een goede en stipte betaling. Ook overuren worden vergoed. Je werkt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid en bestuurt een voertuig met moderne technologie. U wendt ondersteund door een goed, collegiaal team.

Solliciteer nu 078 - 64 24 000


Uw taken

Je hebt de belangrijkste baan

Als servicechauffeur bent u een zeer belangrijk onderdeel van de service van DIXI Sanitary Services B.V. Onze goede reputatie danken we niet alleen aan onze sanitairoplossingen, maar vooral aan onze betrouwbare service. En dat ben jij!

Responsive image Solliciteer nu 078 - 64 24 000


Uw profiel

Als servicechauffeur heeft u een rijbewijs klasse C1, C1E, C of CE nodig, inclusief code 95, evenals een bestuurderskaart.

Mocht u alleen over rijbewijs B beschikken en zou u graag bij gebleken geschiktheid willen worden opgeleid tot beroepschauffeur ook dan nodigen wij u van harte uit om te reageren.

Je bent fysiek veerkrachtig en gemotiveerd. Op uw ronde werkt u zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid. Alle opdrachten worden betrouwbaar en correct uitgevoerd. Je werkt rustig en verliest de dingen niet uit het oog als het op korte termijn drukker wordt.

In contact met onze klanten ben je vriendelijk en behulpzaam. Je hebt goede Nederlandse taalvaardigheid. Je bent gewend aan het gebruik van een smartphone.

De belangrijkste informatie in één oogopslag

Rijbewijs (C1, C1E, C of CE) met code 95, bestuurderskaart

Fysiek veerkrachtig en betrouwbaar

Goede kennis van Nederlands

TOI TOI Service Fahrer
Onafhankelijke, grondige werkwijze

Service en klantgerichtheid

Geniet van service en toewijdingOns aanbod

Zeker. Vast. En goed betaald.

DIXI Sanitary Services B.V. is een financieel sterke en solide werkgever. Wij bieden u reguliere werktijden van een moderne werkgever. Het gratis verstrekken van werkkleding is voor ons vanzelfsprekend.

Op tour geniet u van alle vrijheid van een service chauffeur: u werkt alleen, zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid. Wij voorzien u van een vrachtwagen met moderne technologie. Je baan is interessant en afwisselend. U bezoekt altijd nieuwe locaties en heeft veel contacten met onze klanten.

Moderne Trucks

Goede werksfeer en leuke collega's

De teamgeest is zeer goed. We helpen elkaar, de sfeer is collegiaal en vriendelijk. U wordt opgeleid door een ervaren collega.

Bij DIXI Sanitary Services B.V. heb je waar andere vrachtwagenchauffeurs alleen maar van dromen: reguliere werktijden.

We zullen u verder helpen

Het verder opleiden van onze medewerkers is voor ons van groot belang. Daarom ondersteunen wij u bij de kwalificatie van geavanceerde rijbewijzen en chauffeurstrainingen.

Solliciteer nu 078 - 64 24 000


Over ons

Dit is DIXI Sanitary Services B.V.

Wij zijn het origineel: TOI TOI® en DIXI® waren de eerste merken voor mobiele toiletcabines in Europa. Tegenwoordig zijn DIXI Sanitary Services B.V. en haar moedermaatschappij, de ADCO-groep, de grootste aanbieder van mobiele sanitaire oplossingen ter wereld. Wij zijn een financieel sterke en zekere werkgever voor onze medewerkers in Nederland.Uw sollicitatie

Investeren in een veilige toekomst

Als u als servicechauffeur aan alle eisen voldoet, nodigen wij u graag uit voor een gesprek.

Heeft u vragen over het werken als servicechauffeur bij DIXI Sanitary Services B.V.?
We beantwoorden ze graag per telefoon of e-mail (U kunt vragen naar de heer S. Torreman of de heer A. van Die):

Tel: 078 - 64 24 000

E-Mail: info@dixi.nl

Solliciteer nu