lees meer

DIXI ECOplus

lees meer
Inloggen/Registreren

DIXI Klantenportaal

Inloggen/Registreren
DIXI ontzorgt u van begin tot eind
  • WIJ ADVISEREN
  • WIJ LEVEREN
  • WIJ REINIGEN
  • WIJ ONTZORGEN
  • WIJ HALEN OP

DIXI® speelt in op uw behoeften

DIXI® ECOPLUS

Bent u opzoek naar een mooie en praktische oplossing voor de hygiëne-eisen die gelden op bijvoorbeeld de bouwplaats of bij een evenement? De DIXI® ECOPLUS biedt uitkomst! Dit chemische toilet is uitgerust met een wasbak, een urinoir en een toilet. Daarnaast voldoet de mobiele toiletcabine aan uw duurzaamheidseisen. De DIXI® ECOPLUS bestaat namelijk voor 37% uit oude visnetten. Ook onze oude DIXI cabines worden gebruikt, wat ervoor zorgt dat de DIXI® ECOPLUS voor maar liefst 67% uit gerecycled materiaal bestaat. 

De DIXI® ECOPLUS is ook te verkrijgen op wielen, de DIXI® on Wheels. 

Meer over de DIXI® ECOPLUS

DIXI® beklimt de veiligheidsladder

De Veiligheidsladder

Wat is de Safety Culture Ladder? De Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als 'de Veiligheidsladder') is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen (cultuur & gedrag) in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd.

Als DIXI Sanitary Services zien wij het gedrag van onze medewerkers als dé sleutel tot veiligheid. Daarom bouwen wij als DIXI continu aan de veiligheidscultuur binnen ons bedrijf en aan het veiligheidsbewustzijn bij al onze medewerkers. Hiermee zorgen wij voor een verantwoordelijkheidsgevoel voor omgeving en medemens waar wij elkaar altijd op aan kunnen spreken. Ons hoogste streven is dat iedereen aan het eind van een werkdag weer veilig naar huis gaat en onze klant tevreden is

NIEUWS

Nieuws van DIXI Sanitary Services B.V.

Samenwerking Le Champion en DIXI verlengt tot en met 2028

Sportorganisatie Le Champion en DIXI Sanitary Services BV hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd tot en met 2028. Daarmee blijft DIXI ook voor de komende vijf jaar de vaste leverancier van alle sanitaire voorzieningen bij de diverse evenementen van Le Champion.

DIXI of DIXIE?

We horen het vaak; is het nou DIXI of DIXIE? Sommige klanten zijn er nog niet helemaal over uit. Hoe zit het?

Code Oranje

Uw evenement is niet compleet zonder een DIXI. Voorkom wateroverlast en bestel uw cabine op tijd.

UW WENSEN, ONZE ZORG

Onze oplossingen voor uw branche

Hotline +31 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen