DIXI zoekt chauffeurs

DIXI is op zoek naar chauffeurs!

Wil jij lekker veel vrijheid in je werk? Houd je ervan om zelfstandig te werken? En ben je op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en reguliere tijden? Kom dan werken bij DIXI, want wij zoeken chauffeurs zoals jij!

DIXI Sanitary Services levert de beste services op het gebied van mobiele sanitaire voorzieningen. Met zo'n 100 collega's in de binnen- en buitendienst verzorgen we het mobiele sanitair in heel het land. Je vindt onze klanten in de bouw, maar ook in de evenementensector en de particuliere branche. We doen het net even anders. Of eigenlijk net een beetje beter, met net een beetje meer service. Want die gewone dingen zijn voor ons helemaal niet zo gewoon, maar doen we graag als de beste. 

Wat verwachten we van jou?

Natuurlijk haal jij alles uit je werk. En net als je collega's doe je het werk nu eenmaal netjes of niet. Bij DIXI geven we onze mensen het vertrouwen om hun functie zelf zo goed mogelijk in te vullen. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid. Zie jij dat wel zitten, kun jij je goed inleven in onze wensen en die van de klant en beschik je ook nog eens over een flinke dosis enthousiasme? Solliciteer dan!

Wat bieden we jou?

Een interessante, afwisselende baan van 40 per week in een financieel sterk, solide en sociaal bedrijf. We zijn een platte organisatie, zonder hierarchie. 

En verder?

  • Krijg jij een opleiding to servicechauffeur door een ervaren collega
  • Krijg jijeen eigen vrachtwagen met moderne technologie en nette werkkleding
  • Ga je werken in een enthousiast, collegiaal en gezellig team
  • Heb je veel contacten met onze klanten
  • Werk je op reguliere tijden
  • Kun je kiezen uit de standplaatsen Beverwijk, Nootdorp, Papendrecht, Zaltbommel, Eindhoven en Barneveld

En de arbeidsvoorwaarden? 

Bij DIXI Sanitary Services waarderen we onze mensen. Je kunt dan ook rekenen op een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je doorgroeien, dan is dat bij ons zeker mogelijk. En als je dat wilt, bieden we je extra trainingen en cursussen. Zo weet je zeker dat je het beste uit jezelf haalt.

Solliciteren? 
Stuur je CV en motivatie naar Stefan Torreman

E-mail; [email protected]
Servicelijn;
+31 (0)78 79 91 300
Mobiel; +31 (0)6 12 99 08 01

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen