DXI Sanitary Services 3.0

De afgelopen periode heeft DIXI niet de service kunnen verlenen die wij voor ogen hebben. De bereikbaarheid was niet optimaal. Gelukkig kunnen we u vertellen dat deze periode nu achter ons ligt en dit inmiddels volledig is opgelost! Met nieuw personeel op de planning en ons klantenserviceteam en binnenkort weer vaste routes met vaste chauffeurs staat ons hele team positief en enthousiast klaar om alle klanten van de beste service en producten te voorzien!

 

De komende periode is het weer een feestje om een DIXI te bestellen.

Daarnaast werken we aan en streven we naar het beperken en reduceren van het eigen energieverbruik en de CO2-emissie. Daarom conformeren wij ons aan de CO2-Prestatieladder (niveau 3). In 2012 heeft DIXI Sanitary Services B.V. het CO2-bewust certificaat niveau 3 behaald. DIXI is nog steeds trots op de erkenning voor onze klimaatbewuste bedrijfsvoering! En met de overname van ECO Toilet bouwt DIXI verder aan een duurzame toekomst.

De komende periode nemen we nog vier extra stappen als toevoeging op onze klimaatbewuste visie:
• We experimenteren met biologisch blauwsel dat volledig milieuvriendelijk is. Dit hebben we al uitvoerig getest en zullen we dit jaar in de routes rondom Papendrecht blijven testen.
• Aankomend jaar voegen we twee elektrische servicewagens toe aan ons wagenpark.
• Nieuwe cabines die we aanschaffen bestaan gedeeltelijk uit plastic dat uit de zee gevist is.
• We zullen geen gele urinoirblokjes meer gebruiken bij de reiniging. Omdat de urinoirblokjes wekelijks worden vervangen voorkomen we hiermee dat er dagelijks ruim 3000 blokjes worden weggegooid. Als alternatief hebben we een milieuvriendelijke spray getest en dit werkt fantastisch. De spray geeft een frisse geur die minimaal een week in de cabine blijft hangen. Naast het milieuvriendelijkere alternatief gaven de urinoirblokjes ook verstoppingsproblemen doordat het pijpje verstopt raakte. Waardoor het urinoir overstroomde, ging lekken en het een smeerboel werd. Dit is met de spray ook verledentijd.

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten neem vooral contact op! Ook als u sanitair containers nodig heeft.

Wij wensen u een fijn weekend!


Namens het gehele DIXI team

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen