Overname Eco toilet

Hierbij informeren wij u over het heugelijke feit dat wij het afgelopen jaar ECO Toilet hebben overgenomen. Een ontwikkeling die voor u alleen maar positief zal uitpakken. Met het omvangrijke distributienetwerk en de hoge servicegraad van ECO Toilet kunnen wij onze dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen. 

Ondertussen blijft uw vertrouwde contactpersoon gewoon voor u beschikbaar. Waar ook niets aan verandert, is uw toegang tot ons handige klantenportaal! Hierin beschikt u op elk gewenst moment over een actuele lijst van uw orders. Bovendien kunt u in deze eigen digitale omgeving zelf bestellingen plaatsen, stilleggen en annuleren. Inmiddels maken 90% van alle DIXI klanten met volle tevredenheid gebruik van ons klantenportaal. Maakt u nog geen gebruik van het klantenportaal en wilt u dat graag dan is een e-mail sturen naar [email protected] genoeg. 

Deze krachtenbundeling met ECO Toilet betekent dat u meer te kiezen heeft en kunt rekenen op nog snellere leveringen. Waar dan ook in Nederland; op elke bouwplaats, tijdens elk evenement en natuurlijk op nog veel meer locaties. We beschikken nu over een nog betere, landelijke dekking zodat we onze routes efficienter kunnen inrichten en daarbij ook nog eens minder CO2 uitstoten. 

Eco toilet is sinds 1998 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de verhuur van sanitaire voorzieningen aan de bouw en evenementensector in Nederland. Met deze nieuwe stap verwachten we onze dienstverlening verder te optimaliseren, onder leiding van Simon Bosschieter als nieuwe algemene directeur van DIXI. 

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen