Samenwerking Le Champion en DIXI verlengt tot en met 2028

Sportorganisatie Le Champion en DIXI Sanitary Services BV hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd tot en met 2028. Daarmee blijft DIXI ook voor de komende vijf jaar de vaste leverancier van alle sanitaire voorzieningen bij de diverse evenementen van Le Champion.

Al meer dan 30 jaar zijn Le Champion en DIXI, voorheen ECO Toilet, aan elkaar verbonden. Samen zorgen zij voor een gestroomlijnde organisatie van de evenementen, waarbij de totaalbeleving van de deelnemer centraal staat. Jaarlijks staan er meer dan zestig evenementen op de evenementenkalender van Le Champion, waarbij DIXI altijd betrokken is als vaste partner.

René Wit, adjunct-directeur bij Le Champion: “Schoon, fris en voldoende sanitair is onmisbaar voor een positieve ervaring bij onze deelnemers en bezoekers. Wij zijn daarom ook enorm blij met een betrouwbare partner als DIXI, waarbij wij weten dat dit stuk altijd in goede handen is. Onze gezamenlijke ervaring leidt tot verdere professionalisering en verduurzaming van onze evenementen.”

Door de krachtenbundeling met ECO Toilet in 2021 is DIXIE marktleider van Nederland op het gebied van mobiele toiletten en bijbehorende services. Met de herstructurering achter de rug en een frisse, flexibele aanpak, is DIXI vastbesloten om bij te dragen aan succesvolle, schone en onvergetelijke evenementen voor alle deelnemers en bezoekers.

Simon Bosschieter, CEO van DIXI, is trots op de jarenlange samenwerking met Sportorganisatie Le Champion: “Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Door betrouwbaarheid en transparantie centraal te stellen, streven wij ernaar om niet alleen een leverancier, maar ook een strategische partner te zijn voor evenementenorganisatoren. De samenwerking met Le Champion is hier een mooi voorbeeld van. Wij zijn blij dat we deze samenwerking de komende jaren op een nog duurzamere manier voort kunnen zetten.”

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen