Groei naar onze klanten.

 

De DIXI® cabine werd in 1973 geïntroduceerd in Europa, tien jaar later werd de producten van TOI TOI succesvol geïntroduceerd in de markt voor mobiele toiletcabines. In 1997 werden de twee merken samengevoegd tot ADCO Group. Vandaag de dag, is het moederbedrijf - de ADCO Environmental Services Holding GmbH, gevestigd in Ratingen bij Düsseldorf - Wereldleider in mobiele sanitaire oplossingen. 

Het bedrijf is's werelds grootste aanbieder van mobiele sanitaire units in 33 landen.

Wij bieden verschillende doelgroepen een op maat gesneden oplossing, van de standaard toiletruimte tot luxe sanitaire containers met individuele kenmerken, bouwplaatsen, de prive sfeer of het grootste sportevenement, de militaire overheid of internationale hulporganisaties: alle bieden we het juiste product en een service  die begint met advies en planning en eindigt met de professionele en milieuvriendelijke verwijdering. 

Grote evenementen zoals het bezoek van de paus aan de Wereldjongerendagen in Keulen of het WK voetbal 2006 in Duitsland met meer dan 10.000 mobiele toiletten in gebruik versterkt de reputatie van TOI TOI & DIXI als een professionele dienstverlener met complete service, die door elke aanvraag is gegroeid. In Nederland , vertrouwen de organisatoren  van  grote evenementen zoals "Marathon Rotterdam", "Bloesemtocht"  al jaren op de pro's van DIXI®

Deze focus op service en dienst heeft de ADCO Group  sterk en succesvol gemaakt. De dochteronderneming HMT Plastics GmbH produceert cabines voor gebruik over de hele wereld; de speciale service trucks zijn ontwikkeld door  HMT Fahrzeugtechniek GmbH. 

Ons doel is om de uitgebreide mogelijkheden in de sanitaire ruimten verder uit te breiden in de mobiele ruimte containers en als een full-service provider de steeds groeiende behoeften van klanten voor steeds geavanceerdere oplossingen terwille te zijn.