Onze merken

ÉÉN ONDERNEMING - DRIE STERKE MERKEN

Het merk DIXI® staat synoniem voor mobiele sanitaire oplossingen. Een DIXI® toilet is praktisch, flexibel en onmisbaar op bouwplaatsen en bij evenementen. Met meer comfort en design voor mobiele sanitair- en ruimteconcepten, heeft het merk TOI TOI® inmiddels ook internationaal naam gemaakt.

DIXI® - MERK VAN DE EEUW

In 1973 kwam de eerste DIXI® toiletcabine zonder aansluitingen op de markt. Het begin van een groot succes. Tegenwoordig staat DIXI® bij uitstek synoniem voor mobiele toiletten en heeft het strenge normen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en milieubescherming. DIXI® is dan ook al vier keer uitgeroepen tot Merk van de Eeuw.

TOI TOI® - VOOR ALS JE WILT KUNNEN KIEZEN

TOI TOI® biedt een grote verscheidenheid aan producten. Van verfijnd vormgegeven toiletcabines tot moderne toiletwagens en individueel uitgeruste sanitair- en kantoorcontainers. Sinds het merk in 1983 werd gelanceerd, is het assortiment voortdurend uitgebreid. In de zelfvoorzienende TOI® now toilet trailer worden comfort, design en functionaliteit gecombineerd. Deze trailer heeft namelijk geen water of elektriciteit nodig.

ECO Toilet - voor de meest ecologische oplossing

ECO staat voor de meest ECOlogisch sanitaire oplossing op locatie. We gebruiken biologisch afbreekbare middelen die geuren neutraliseren. De urine en fecaliën die we inzamelen worden gerecycled tot fosfaat en biogas. Dat doen we in samenwerking met PWN. We hebben een zeefinstallatie waardoor we urine en fecaliën tijdens het legen van het sanitair nog beter kunnen opvangen en voorbewerken. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen