AL HET BENODIGDE SANITAIR VOOR UW FEEST

UW FEEST TOT IN DETAIL GOED GEREGELD

Natuurlijk wilt u dat uw feest een compleet succes wordt. Veilig, schoon en comfortabel sanitair is daarbij wel zo prettig. Of u nu thuis of in de natuur uw feest viert, met de producten en diensten van DIXI bent u verzekerd van goed en hygiënisch sanitair. Hiermee biedt u uw gasten gemak.

ZORGELOOS FEEST VIEREN

Wij spelen flexibel in op uw wensen. Dat begint al bij de keuze van de santitaire oplossingen. U kiest uit verschillende modellen en bepaalt zelf waar uw mobiel toilet of mobiele toiletwagen moet worden geplaatst. U hoeft niet aanwezig te zijn als we uw sanitair komen leveren. Wij regelen alles. En als u dat wilt, zorgen we ook voor schoonmaakpersoneel. Uiteraard zijn gebruiksartikelen zoals toiletpapier bij de huurprijs inbegrepen.

Ook na uw feest geen omkijken

Ook na uw feest bieden we volledige service. Wij zorgen voor de eindschoonmaak, voeren het afvalwater professioneel af en nemen uw mobiele toilet weer mee. Al deze diensten zijn bij de kosten inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos nagenieten van uw feest of het volgende evenement alweer plannen.

UW WENSEN, ONZE ZORG

Een compleet assortiment aan sanitaire voorzieningen

MOBIELE BADKAMER

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen