SANITAIR CONTAINERS HUREN IN NEDERLAND

De toepassingsmogelijkheden zijn al net zo veelzijdig als onze klanten; onze sanitaire containers kunnen flexibel worden ingezet en gebruikt. 
Op bouwplaatsen, bijvoorbeeld als alternatieve toiletvoorzieningen tijdens een verbouwing, bij evenementen en zelfs voor humanitaire missies kunnen deze voorzieningen worden gebruikt. Dankzij onze uitstekende service en wijdverspreid bezorgnetwerk zijn wij altijd bij u in de buurt. 

Wij hebben diverse locaties verspreid over Nederland, of het nu in Amsterdam of Tilburg is - we kunnen u indien nodig op korte termijn helpen. Of u de sanitaire containers nu voor korte termijn wilt huren ofdat u van plan bent ze jaren te gebruiken - wij hebben de juiste oplossing voor u! 

ONZE SANITAIRE CONTAINER VOOR GROTERE PROJECTEN

Wij bieden comfort en hygiëne op bouwplaatsen en events

Wanneer mobiele toiletcabines niet meer genoeg zijn, is er vraag naar onze sanitaire containers. Op bouwplaatsen, bij evenementen, in de landbouw en bij humanitaire operaties bieden ze medewerkers en gasten meer comfort voor hun persoonlijke hygiene. 
Afhankelijk van u wensen kunnen wij u naast onze sanitaire containers ook voorzien van douchewagens/units of gecombineerde douche-en toiletwagens/units. Voor de verschillende eisen bieden wij sanitaire containers aan in verschillende maten en afmetingen. op deze manier leveren onze sanitaire voorzieningen een belangrijke bijdrage aan gezondheidspreventie. 

Offerte aanvragen

Sanitaire Container

Onze sanitaire containers zijn praktisch en bieden een hygiënische en veilige omgeving

Offerte aanvragen
Hotline +31 (0) 78 - 64 24 000 Online bestellen Online bestellen Vestigingen Vestigingen